top of page

HET CONCEPT

"Fruit uit de Camper"

Wij rijden in de zomermaanden met onze camper langs verschillende fruittelers om vers fruit, direct uit de boomgaarden te halen om vervolgens bij u op de camping langs te komen met (h)eerlijk Hollands fruit!

Wij willen het verkopen van fruit gaan combineren met onze passie voor het reizen! Wij komen in de zomermaanden bij u op de camping langs met onze camper met o.a. aardbeien, kersen, frambozen, bramen en bessen.

e76bfcb8-82c1-402c-82f0-6b34b7921147.jpg
1e10aa8f-5424-4e7e-b50b-ae81b2e91ad1_edited_edited.png

HOE IS HET BEGONNEN?

In 2021 hebben wij de beslissing genomen om onze droomreis door Europa te gaan maken met onze camper. Voordat wij deze beslissing hadden genomen waren wij nog enthousiaste ondernemers van Streeckproduct.nl, een webshop vol met streekproducten van Nederlandse bodem.  

 

Doordat transport een grote milieuvervuiler is, kan de herkomst van ons voedsel een grote impact hebben op de klimaatverandering. Door lokaal voedsel te consumeren bespaar je enorm op transport en help je zo het milieu een handje. Hiermee stimuleerde wij niet alleen de verkoop van de boeren maar ook de consument naar een milieubewuster en gezonder eetpatroon.

Tijdens onze reis in de wintermaanden door Frankrijk, Spanje & Portugal kwamen wij er achter dat wij in de zomermaanden niet wilden gaan reizen in Zuid - Europa met 40 graden. We vonden het leuk om een aantal maanden in Nederland te gaan werken. In de horeca? Ergens op een camping? Fruit gaan plukken bij een fruitteler? NEE!!

We willen het concept van "Fruit uit de camper" gaan combineren met reizen. Daarom gaan we komend seizoen langs verschillende campings, camperplaatsen en vakantieparken om vers fruit te verkopen.

"Wij willen het verkopen van fruit combineren met onze passie voor reizen"

Appel boomgaard

100% van Nederlandse bodem

Bij fruittelers in de Betuwe wordt het vers geplukte fruit in de ochtend opgehaald. Dit heeft als voordeel dat de producten maar één keer vervoerd worden en niet in de koelcel komen waardoor de smaak van het heerlijke fruit beter gewaarborgd blijft.

 

Gisteren geplukt is vandaag in(vakantie)huis, caravan, camper of tent.

 

Heerlijk genieten van vers fruit tijdens uw vakantie!

bottom of page