top of page
Picnic in Nature

VOOR CAMPINGS

Ons ondernemershart is tijdens de camperreis door Europa niet gestopt met kloppen. We willen dan ook graag het reizen en ondernemen met elkaar verbinden, uit deze combinatie is “Fruit uit de camper” ontstaan.

Voor onze reis hebben wij de webshop Streeckproduct.nl gelanceerd, we hebben al 2 jaar ervaring met het verkopen van fruit aan consumenten. Maar komende zomer willen wij uw campinggasten blij maken met ons fruit!

Wat zijn de voordelen voor jullie camping? Vooral de extra service voor uw campinggasten. Naast de broodjesservice die er mogelijk al is, krijgen uw gasten nu ook de mogelijkheid om fruit te kopen tijdens het verblijf op uw camping. Uw campinggasten kunnen hierdoor genieten van een heerlijk smoothie van vers fruit, een ontbijt met vers fruit of een heerlijk fruitig tussendoortje.

Vakantiegangers willen tijdens de vakantie van alle gemakken voorzien worden, wij komen met de “Fruit uit de camper” – camper bij u langs op de camping zodat uw campinggasten kunnen genieten van Hollands vers. 

1e10aa8f-5424-4e7e-b50b-ae81b2e91ad1_edited_edited.png

Kwaliteit

Gisteren geplukt = vandaag op de camperplaats / camping.

Kosteloos

De samenwerking is 100% kosteloos voor u. Ook geen contract!

Extra service

Uw gasten kunnen genieten van een extra service, elke week vers fruit!.

Social media aandacht

Wekelijks zullen wij u onder de aandacht brengen op onze social media

Yoghurt met Fruit
logo fruit uit de camper_edited.png

HEEFT U INTERESSE?

Lijkt het u leuk dat we met "Fruit uit de Camper"  bij u langskomen op de camping of camperplaats? Laat dan een berichtje achter via onderstaand formulier of neem telefonisch contact op met ons op via het telefoonnummer +31 6 417 22 181.

Wij zullen ten alle tijden eerst een kennismakingsgesprek voeren om de wensen op elkaar af te stemmen. 

CONTACT OPNEMEN

Bedankt voor uw bericht!

WhatsApp Image 2022-06-28 at 1.15.35 PM.jpeg
bottom of page